La comanda

Papioane la comandaLa comanda
 

Papioane la comanda este serviciul prin care punem la dispozitia clientilor nostri, posibilitatea de personalizare a papioanelor, a butonilor sau a batistelor de buzunar dupa model, culori, sau accesorii, astfel incat rezultatul final sa fie pe placul clientului nostru.

 

Ai o tinuta careia ii lipseste acea pata de stil, acel papion adecvat? Iti doresti un model anume de papion, doresti o combinatie de culori, sau vrei ca papionul tau sa se asorteze cu batista de buzunar, bretelele sau butonii? Acum ai posibilitatea de a comanda ce ti se potriveste, totul dupa preferintele tale. Nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne expui modelul dorit, dupa care noi iti vom prezenta alternativele pentru acesta in functie de materialele aflate pe stoc. Daca se ajunge la un consens, nu mai ramane decat ca noi sa punem ideea in practica si sa iti livram in cel mai scurt timp comanda dorita.

 

Preturile pentru un papion la comanda pot varia in functie de complexitatea si materialele folosite la realizarea acestuia. Pretul final urmeaza a fi comunicat inainte de punerea acestuia in lucru.

Contacteaza-ne si alege calitatea handmade.

Butoni personalizati

Prin acest serviciu va punem la dispozitie posibilitatea de personalizare a butonilor de camasa, astfel incat puteti introduce in interiorul acestora logo-ul firmei, monograme, citate sau modele personalizate, la cele mai mici preturi de pe piata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin email, sa ne expuneti dorinta dumneavoastra, ori sa ne trimiteti materialul pentru personalizare pentru ca noi sa va oferim suportul necesar.personalizare butoni

Loading...